online trainingen

Direct inschrijven

OVERZICHT ONLINE PROGRAMMA

Het online-programma volgt u vanaf uw eigen locatie via pc of laptop. De training vindt vanaf maandag 9.00 uur tot vrijdag 13.00 uur plaats. Voorafgaand aan de training is er een moment waarop we elkaar virtueel ontmoeten.

 

programma

Het ochtendgedeelte van de training (de taaltraining zakelijk Duits) is dagelijks van maandag 9.00 – 12.30 uur (met pauzes). Einddoel van deze training is dat u zich in veel voorkomende, zakelijke situaties kunt redden. Tevens bent u in staat uw bedrijf/product/dienstverlening op overtuigende wijze in het Duits te presenteren en vragen daarover van uw publiek te beantwoorden.

De unieke eigenschappen van onze trainingen in Berlijn kenmerken ook deze online-training.

 

Online training

Naast de taaltraining bestaat de training tenminste uit de volgende onderdelen:

  • Een virtuele netwerkbijeenkomst
  • Een module interculturele communicatie
  • Een module juridische, administratieve tips
  • Gesprek/interview over netwerken in Duitsland met vertegenwoordiger van een Netherlands Business Support Office (NBSO)
  • Inzicht in (social) media-gebruik in Duitsland
  • Virtuele rondleiding door Berlijn;

We ronden elke dag uiterlijk 15.30 uur het programma af, zodat u tijd heeft om één en ander te laten bezinken en om aan uw bedrijfspresentatie te werken.

Uw investering voor dit unieke, specifiek op de behoefte van in Duitsland startende ondernemers samengestelde programma bedraagt € 2997,- (excl. BTW)

Inschrijven

Wilt u meer weten over zakendoen met Duitsland, onze dienstverlening en over ons programma?